Pohjoisranta 24


Tervetuloa Helsingin Leijonalinnan kotisivuille!

Pohjoisranta 24 sijaitsee meren äärellä, mutta vain 1,5 kilometriä Helsingin keskustasta ja Hakaniemen halliin on matkaa vain kilometrin verran. Kulkuyhteydet eri suuntiin ovat erinomaiset niin kävellen, pyörällä, omalla autolla tai julkisella liikenteellä.

Talossa on korkeatasoisia asuntoja yksiöistä 5 huoneen ja keittiön edustaviin asuntoihin. Lähes kaikista asunnoista on merinäköala. Vaikka Pohjoisranta on vilkasliikenteinen tie, ovat asuntojen ikkunat hyvin eristettyjä eikä liikenteen melu häiritse edes alimmissa kerroksissa. Talon toisella puolella on rauhallinen piha lasten leikkipaikkoineen. Talon ylimmässä kerroksessa on suosittu sauna, josta on upea näköala merelle, parveke ja pieni oleskelutila. Talon erikoisuutena ovat mosaiikkitaideteokset porraskäytävissä.

Talo on rakennettu vuonna 1965 ja sen perusparannus valmistui vuonna 2010. Perusparannuksen yhteydessä talon ullakkokerrokseen rakennettiin asuntoja, joista on upea näköala merelle. Asuntoja taloyhtiössä on yhteensä 52.

Taloyhtiöllä ei ole autopaikkoja. Helsingin kaupungilta voi tiedustella aluepaikoituslupaa. Lisätietoja aluepaikoituksesta löytyy kaupungin nettisivuilta http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/pysakointi/asukas-ja-yrityspysakointi/

Taloyhtiön perimät maksu
vesimaksu kulutuksen mukaan laskutettuna 2 kuukauden välein
saunavuoro, ullakkokerros 25 euroa/kk
saunavuoro, 1. kerros 17 euroa/kk

Saunavuoron voi varata ja peruuttaa soittamalla palvelunumeroon 020 743 2960 tai sähköpostitse huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi.

Asuntoja vuokraa
Kruunuasunnot Oy
Pia Uusikartano-Alatalo,
puhelin 020 743 2963
pia.uusikartano@kruunuasunnot.fi

Vapaana olevia asuntoja voi hakea täältä: http://kruunuhaku.agenteq.fi/

Puolustusvoimien palvelussuhdeasuntoja vuokraa Puolustusvoimien Palvelukeskus. Palvelussuhdeasuntoa haetaan PV lomakkeella PVAH:lta. Lomake palautetaan joko sähköpostilla osoitteeseen asunnot.pvpalvk@mil.fi tai postitse osoitteeseen Puolustusvoimien palvelukeskus, Asunto- ja virkistysaluepalvelut, PL 77, 80101 Joensuu. Hakemus on mahdollista jättää koskemaan tiettyä asuntoa tai tehdä yleishakemuksen, johon voi laittaa toiveen haluamastaan asuntotyypistä.

Palvelussuhdeasunnon irtisanomislomake löytyy PV lomakkeista. Irtisanomislomake palautetaan Puolustusvoiminen Palvelukeskukselle sähköpostilla osoitteeseen pvpalvk@mil.fi.

Isännöitsijä tiedottaa