Vapaudenkatu 14, Asunto Oy Lahden Rautatienkatu 28


Vapaudenkatu 14 sijaitsee loistavalla paikalla aivan Lahden kauppatorin reunalla. Parvekkeilta voi seurata vilkasta torielämää ja kuunnella torilla pidettäviä konsertteja. Kaikki palvelut löytyvät käden ulottuvilta.

Talo on rakennettu vuonna 1961 ja se on remontoitu täysin vuonna 2014. Rakennuksesta kuulee puhuttavan toisinaan myös Pohjola-talona. Nimitys viittaa vanhaan vakuutusyhtiötaustaan, sillä talo on siirtynyt Kruunuasunnoille vuonna 2004.

Talossa on 36 viihtyisää vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin. Tämän lisäksi talossa on 14 liiketilaa. Vuokraan sisältyy DNA:n ilmainen nettiyhteys, jonka tarkemmat kytkemisohjeet ovat dokumenttipankissa.

Asuntoja ja liiketiloja vuokraa

Liisa Mattila
Colliers International Finland
puh 020 130 2581
liisa.mattila@colliers.com

Muut yhteystiedot löydät vasemman reunan valikosta. Dokumenttipankissa on muun muassa kodinkoneiden käyttöohjeita, asuntojen pohjakuvat ja yleisten tilojen kartat. Asumisoppaassa taas on yleistä tietoa ja vinkkejä vuokraamisesta, asumisesta ja siivoamisesta. Sähköinen vikailmoituslomake on sähköisten palveluiden alla. Pelastussuunnitelma puolestaan löytyy kohdasta Turvallisuus.

Isännöitsijä tiedottaa